ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ          ΕΩΣ -60% ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Search

Επιστροφες & Αλλαγες

Αιτημα Επιστροφης

Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα λάβετε απάντηση στο email σας για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρεία courier.

Αν πρόκειται για αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση, θα πρέπει μετά την έγκριση της επιστροφής να καταχωρήσετε μια νέα παραγγελία για το προϊόν που επιθυμείτε. Aφού πρώτα μας ενημερώσετε.

Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, καθώς και για λόγους οργάνωσης μπορείτε να μας καλέσετε είτε να μας στείλετε email.

Αλλαγες Προϊοντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί  θα πρέπει να μας αποστείλετε email ή να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.

Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη, ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη, η επιβάρυνση ανέρχεται σε € 4,50 ανά προϊόν + € 1,50 ανά αλλαγή και χρεώνεται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

+30 2661030216

+30 6974076441

Δε. – Πα. 9:00 – 21:00

Σαβ. 8:30 – 16:30

[email protected]

 

 

 

 

 

X